Missie

De missie van InCrea is om opdrachtgevers behulpzaam te zijn bij het realiseren van hun doelen, een bijdrage te leveren aan een veiligere wereld en gefotografeerde mensen (evt. inclusief hun paard) een mooie herinnering te bieden waar ze blij mee zijn.

Afhankelijk van het doel wordt er vooral gericht op resultaten op de lange termijn, daar waar gewenst op de korte termijn.

Frans van Zaalen, de oprichter van InCrea, houdt van afwisseling, daarom vind je in deze eenmanszaak uiteenlopende activiteiten.
Tijdens de vertaalwerkzaamheden geniet hij van het leuke van taal en de creativiteit die daarin kan worden benut.
Bij paarden ligt een groot deel van zijn hart, daarom fotografeert hij graag paarden en draagt hij bij aan een veiliger paardenvervoer.

Sinds juni 2020 volg ik de opleiding voor Trust Technique Practitioner. Met deze techniek is het mogelijk om paarden, en andere grote dieren, te verlossen van aandoeningen die meestal het gevolg zijn van stress. Denk hierbij aan luchtzuigen, bijten en verlatingsangst. Verder kun je met de Trust Technique gemakkelijker een paard iets leren, want ook daar geldt, als een paard ontspannen is zal het met veel meer gemak iets leren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *